Ulice 2.9.2021 - 4099. díl

Kdo nás vždy spolehlivě naštve? Vítek Klíma se nemusí nad odpovědí dlouho rozmýšlet. V jeho případě to je totiž šéf, jenž se po něm vozí od chvíle, kdy nastoupil na novou pobočku. Šéf nevynechá jedinou příležitost, aby ho setřel nebo mu naboural sebevědomí. Když se Vítek ozve, záhy dostane za uši ještě víc, ovšem tak rafinovaně, že si dokonce i jeho kolegyně Dita myslí, že je vůči šéfovi zaujatý. Vítek si ale nemíní nechat všechno líbit, a tak se šéfovi opět vzepře. Z dosaženého vítězství se však nebude radovat ani tentokrát moc dlouho... Jak šéf znovu zatočí s Vítkem? Co už je divné i Ditě? Co se dá považovat za vyhlášení nové války mezi šéfem a Vítkem?

Magdino rande

Magda se konečně vydá na vytoužené rande s Mirkem. Aničce vrtá hlavou, zda Prokop o romantické večeři ví a zda by mu to vadilo. Co myslíte vy? Je Magda Prokopovi lhostejná? Nebo by rád věděl o jejích plánech s Mirkem?

Miloš si došlápne na Hermana

Jirka Herman a jeho hlídání se vymyká kontrole. Ostřílený kriminalista si na Vojtovi zkouší učitelské metody v jednom kuse. Jeho přednáška před dětmi se přeci jenom blíží. Tentokrát ale přibere jako posilu do týmu malého Miloška. Jaké překvapení to bude pro Miloše, až najde brečícího syna připoutaného u stolu! Co za to Miloš Hermanovi provede?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice