Ulice 3.9.2021 - 4100. díl

Co je rande a co jen přátelské setkání či pozvání na večeři? Magda moc neví, na čem je s Mirkem, nejlepším kamarádem jejího kolegy Prokopa. Chvíli si myslí, že ji Mirek balí, vzápětí se ale stane něco, co ji rychle vrátí na pevnou zem. Magda se v Mirkovi prostě nevyzná, i když ten jí nenápadně dává svůj zájem najevo. Také dnes se Magda těší na setkání s Mirkem a čeká, jak se to mezi nimi vyvine dál. Když za ní Mirek přijde s dalším překvapením, Magda konečně získá jistotu, jak ji bere... Jak dopadne jejich dnešní schůzka? Co Mirek navrhne Magdě? Čím ji okouzlí? Co je nade vší pochybnost? A jak bere Mirkovo balení Magdy Prokop, kterému rozhodně není lhostejná...?

Mário Áju definitivně prokouknul a už pár měsíců bydlí sám. Ale hodně mu chybí malá Sophinka. Mário by byl rád otcem na plný úvazek, jeho omezené návštěvy malé princezny ho však sráží k zemi. Čím ho zase dostane Ája? Co mu prozradí o malé Sophii?

Iva po letní dovolené v Chorvatsku bojuje se svou váhou. Ačkoliv nikdo v jejím okolí přebytečná kila nevidí, Iva je velmi sebekritická a nekompromisní! Rozhodne se svým špíčkům znovu vyhlásit válku! Jakou metodu zvolí tentokrát?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice