Ulice 7.9.2021 - 4102. díl

Komu nabídnout nezištnou pomoc, a před kým se mít naopak na pozoru, aby naši důvěru nezneužil? Anča je už pár let velkou oporou dětem v azylovém domě. Žádné z nich ji ale zatím nevyhledalo mimo toto prostředí, ve kterém se pravidelně vídají. K tomu dojde až nyní, když se za Ančou vypraví v nouzi nejvyšší osmnáctiletá Sára, aby ji požádala o pomoc. Proč? V jaké tíživé situaci se ocitne? Co všechno pro ni Anča udělá? A co je u Sáry trochu na pováženou?

Bedřich se od jara potýká s rakovinou prostaty. Musel kvůli ní dokonce změnit své plány. Místo vysněné dovolené tak začal docházet na radioterapii. Ačkoliv o své nemoci nechtěl nikomu říct, okolnosti ho nakonec dohnaly. Jedině před Alicí se mu jeho tajemství daří utajit. Jenže nyní nastane okamžik, kdy Bedřich musí jít s pravdou ven. Jak to dopadne? A co Alici rozčílí?

Diana ztrácí nervy

Zatímco Jana řeší vztahový trojúhelník, Diana stále nemůže sehnat práci. Neúspěšné hledání a zklamání z předchozích nadějí se na ní začínají podepisovat. Diana propadá beznaději a depresi. Její hněv zažije na vlastní kůži i starosta Tonda Hložánek. Jak Dianě povolí nervy?

Jméno pro Vendulinu dceru

Vendula s Pavlíkem se brzy stanou poprvé rodiči. Pohlaví miminka už všichni znají. Teď je ale ještě třeba vymyslet pro holčičku jméno. Co navrhne Pavlík?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice