Ulice 9.9.2021 - 4104. díl

Kdy jsme opravdu připraveni na novou lásku? A co jsme ochotni pro ni riskovat? Mirek se do Magdy zamiloval na první pohled. Záhy mezi nimi přeskočila jiskra, Magda po jeho boku jen zářila. Nyní se po pár dnech znovu uvidí, ale je to úplně jiné než minulý týden. Zatímco Mirek chce přirozeně navázat tam, kde skončili při posledním setkání, na Magdu to je najednou moc rychlé, takže zařadí zpátečku... Co se mezi nimi stane? Co Magdu přesvědčí, aby dala Mirkovi ještě jednu šanci? Co Mirek podnikne, aby ji neztratil? A čím oba dva šokují Prokopa?

Dorčino bydlení

Ačkoliv se Dorka přestěhovala do studentského bytu vlastně docela nedávno, soužití s Janou a její mámou Dianou pod jednou střechou není ideální. Nejenže jí chybí klid na učení, ale ani Bruno se v bytě necítí komfortně. Pro něj jsou návštěvy studentského bytu nepříjemné z důvodu, že se s Janou před několika dny, když byla Dorka na prázdninách, vyspali. Jak tuto situaci řešit? Co Dorka navrhne? A jak se na to bude Bruno tvářit?

Blanka a Evžen

Blanka a Evžen to mezi sebou rozhodně nemají vyřešené, byť hlavně Evžen si myslí pravý opak. Jakmile se ti dva ocitnou tváří v tvář, je na nich znát, že si nejsou úplně lhostejní. Blanka by ráda za vším udělala tlustou čáru. Co se rozhodne udělat?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice