Ulice 13.9.2021 - 4106. díl

Kdo všechno nám může docela slušně zavařit? Jak snadno se dá dostat do maléru jen proto, že se hodně nešikovně snažíme udělat dobrý skutek? Petr Kaštan ví o všem, co se v Ulici šustne. Také tentokrát se ve svém krámku nudí, a tak mu samozřejmě neunikne, že na hřiště před Peškovým domem dorazí bez dozoru Vojta s Miloškem. Zvědavému Kaštanovi to samo sebou nedá. Chce vědět, co za tím vězí, a zároveň pány kluky i nenápadně pohlídat, aby se jim nic nestalo. Jenže na to půjde tak nešťastně, že si na něj vzápětí došlápne policie. Proč? Co se stane? Kdo na něj policisty zavolá? A s jakým výsledkem?

Lubošovo koleno

Věru a Luboše již nějakou dobu trápí zdravotní problémy. Věrka skončila v nemocnice a Luboše bolí koleno. Ačkoliv se jeho potíže neustále zhoršují, snaží se vyhnout návštěvě lékaře za každou cenu. Rozhodne se nakonec Luboš na vyšetření jít? A kdo mu promluví do duše?

Prokop se přiznává Mirkovi

Posezení u Prokopa nedopadlo dle představ všech přítomných. Hádka mezi Prokopem a Magdou vyvolala u Mirka hned několik otazníků. Při pohledu na tyhle dva není těžké si dát si dvě a dvě dohromady. Nyní je na čase jít s pravdou ven. Co všechno Prokop prozradí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice