Ulice 16.9.2021 - 4109. díl

Kam až je schopen zajít šéf ve své averzi vůči neoblíbenému podřízenému, kterého by se rád zbavil? Vítek musí od přímého nadřízeného leccos skousnout, aby si udržel místo v bance. Tentokrát to už ale Robin Havelka pořádně přežene. Mezi čtyřma očima dá Vítkovi jasně najevo, jak jím pohrdá, a navíc mu i bez obalu řekne, co si o něm myslí. Pro Vítka to je znovu obrovská ťafka, která hodně otřese jeho sebevědomím. Ťafka o to větší, že mu ani jeho spojenec Dita nepříjemnou pravdu nevěří... Co si vůči Vítkovi šéf dovolí? Jak ho znemožní před ostatními?

Situace v práci se zdá být pro Vítka už přímo neúnosná. Zatímco on vymyslel pro šéfa krásný narozeninový dárek, dokonce na něj chce přispět, Havelka se ho neobtěžuje pozvat ani na svou oslavu. Ba co víc! Nestydí se to Vítkovi otevřeně přiznat. Čím ho zase úplně dorazí?

Mário tráví se Sophinkou i Ájou dost času. A ačkoliv se Ája snaží zaujmout Máriovu pozornost všemožnými způsoby, nedaří se jí ho získat zpět. Společné plavání ho ale přece jen trochu zlomí. K čemu se přizná Pavlíkovi?

Ingrid si z Lumíra zoufá. Když jeho i Lexíka posledně opouštěla, byli v mnohem lepší kondici než dnes. Na co si postěžuje Nyklové?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice