Ulice 17.9.2021 - 4110. díl

Jak nám dokáže změnit život i naše rozhodnutí šikovný manipulátor, pokud nejsme dostatečně obezřetní a jistí si sami sebou? Jak snadno se dá znovu vstoupit do téže řeky, aniž bychom si to uvědomili? Luděk dělá vše pro to, aby u Blanky opět opanoval celý její prostor. Chce nazpět ji i svoji rodinu, znovu mít nad vším kontrolu jako kdysi, protože je přesvědčený, že ví nejlíp, co jeho nejbližší potřebují a co je pro ně nejlepší. Snaží se, aby se jeho pozice v Blančině životě ještě více upevnila, byť samotná Blanka tvrdí, že k tomu již nedojde. Jenže lidem, kterým na Blance záleží, Luďkovo rafinované dobývání ztraceného území neunikne... Jak to vezmou? Jak Luděk Blankou znovu manipuluje? Před čím Blanku varuje Veronika? A jak situaci u Blanky doma vnímají její blízcí včetně Evžena?

Vanda se u Jolany postupně zabydluje, a tak je na čase, aby ji představila i širší rodině. Společně s Marií vyrazí za Blankou a podniknou menší seznamovací akci. Marii ale hodně zaskočí Blančin návrat k jejímu bývalému manželovi Luďkovi.

Lubošovi se jeho problémy s nohou horší. A nejen Věrce, ale i už Márovi dochází s neukázněným pacientem trpělivost. Jak dají Lubošovi najevo, aby se sebou konečně něco dělal?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice