Ulice 24.9.2021 - 4115. díl

Jak dokáže znepříjemnit život svému podřízenému šéf, který dělá vše pro to, aby dotyčného přiměl k výpovědi na vlastní žádost? Vítkovi je jasné, že se ho chce šéf zbavit, ale je rozhodnut nedat se. Jenže nátlak z šéfovy strany se neustále stupňuje. Havelka navíc Vítka šikanuje tak šikovně, že to navenek vypadá, že Vítek jen nechápe jeho vtipy. Teď se to však mezi nimi natolik vyhrotí, že šéf Vítovi bez obalu vmete do obličeje, co ho pod jeho vedením čeká a nemine... Co Vítek jen tak nerozdýchá? Co arogantní šéf už docela přežene? A jak na to Vítek zareaguje?

Věrka na JIP

Věrka a Luboš válčí se zdravím, jak jen to jde. Ani jeden si nechce připustit, jak na tom skutečně je. Jen při lehkém zlepšení zdravotního stavu začínají se svým zdravím opět hazardovat. Tentokrát se to vymstí natolik, že Luboš musel Věrce dokonce zavolat sanitku. Jaké budou zprávy z nemocnice?

Kaštan chce chatu

U Peškových je stále velkým tématem chata na Berounce, kterou se snaží Pešek s Amálkou prodat. Zájem o ni projevil Kaštan. A to by nebyl on, aby nechtěl nějakou tu výhodu. Jak si Kaštan na Peška došlápne? O co ho požádá?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice