Ulice 28.9.2021 - 4117. díl

Jak se rozhodnout, když milujete dvě holky a nechcete ublížit ani jedné z nich? Jak si poradit se špatným svědomím vůči jedné a s touhou po té druhé? Bruno se v tom plácá už pár týdnů. Janě se nyní pro jistotu vyhýbá, ale není mu to nic platné. Z hlavy ji dostat nedokáže. Dokonce ani tehdy, když je s Dorkou, kterou má rád. Podobně je na tom i Jana. Pořád neví, na čem s Brunem je a jak to spolu nyní mají. Dnes to už nevydrží a setká se s ním, aby měli mezi sebou konečně jasno. Bohužel je právě v této chvíli spolu přistihne Dorka... Jak zareaguje? Jakou lavinu spustí tahle nešťastná náhoda?

Bruno s Janou odolávají svým citům seč můžou. Nikdo z nich nechce ublížit Dorce, a tak předstírají, že se jejich společně strávená noc vůbec nestala. Dá se ale něco takového tajit věčně?

Odhalená půjčka

Diana se potýkala s finančními problémy a pomocnou ruku jí podal Janin otec Vláďa Pečenka. Přátelská půjčka měla zůstat jen jejich tajemstvím, bohužel pro ně ale vypluje všechno na povrch. Jak to celé praskne? A co na vlídné vztahy svého manžela s Dianou poví Marta?

Kaštanovo smlouvání

Kaštan si nedá pokoj! Ačkoliv má o Peškovu chatu evidentně velký zájem, smlouvá, jak jen to jde. Jak dlouho tahle hra bude ještě Vlastu bavit?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice