Ulice 1.10.2021 - 4120. díl

Kolik podob může mít láska? Jak vyjde najevo, co k tomu druhému doopravdy cítíme? Blanka a Evžen se k sobě nyní chovají stejně jako v době, když se Blanka do Ulice přistěhovala. Co setkání, to ostrá výměna názorů, která ty dva očividně baví. To ale neznamená, že by si nedokázali vyčíst věci, jež jsou už docela na hraně. Díky tomu však na sebe prozradí víc, než by chtěli... Co je nade vší pochybnost? Co je pro Blanku velkým zadostiučiněním i potvrzením, že Evženovi na ní pořád záleží? Jak to spolu teď ti dva mají? A jak se to dotýká jejich blízkých?

Ája se snaží získat Mária zpět stůj co stůj. Tentokrát přijde s nápadem, který by mohl mít docela velký úspěch! O co se jedná? A jak jí pomůže Vendula?

Milošova přehnaná péče dostává Bédu do otáček. Borůvky vymění za nové zboží. Co mu přinese tentokrát? A jakou roli v tom sehraje Alice?

Nyklová nemůže Kateřinu ani vidět a naschvály nešetří. Tudíž asi nikoho nepřekvapí, že jí při náhodném setkání před hospodou, přizná, že policii nevolal Lumír, ale ona. V podstatě se tím pochlubí. Jak Kateřina zareaguje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice