Ulice 4.10.2021 - 4121. díl

Kam až může zajít sousedská a podnikatelská válka, pokud se do ní pustí s velkou vervou Milena Pumrová a Vilma Nyklová, zástupkyně dvou znepřátelených táborů? Zatímco Milena Pumrová si s gustem vychutná svou rivalku tahem, který je pro všechny Nyklovy pořádnou podpásovkou, Vilma Nyklová zajde mnohem dál. Udělá něco, co Kateřina Dubovská, majitelka místní hospody a penzionu, jen tak neskousne, něco, co si žádá tvrdý protiúder. Co Nyklová vyvede? Jak to odnese právě Kateřina? A jaké to bude mít následky?

Jestli jste si doteď mysleli, že spolu Kateřina a Nyklovi válčí, následující chvíle všechno změní. Jakou nehoráznost provede Nyklová Kateřině tentokrát? A jak jí Lumír vynadá?

Věrka je pracovitý člověk a nedokáže chvilku posedět. Vzhledem k jejímu současnému zdravotnímu stavu to je ale trochu problém. Jak jí Mára promluví do duše?

Anička vymyslí pro Sáru skvělý plán, jak si odpracovat černé svědomí. Přece jen se svým způsobem podílela na vyrabování krámku, už jen tím, že viníky nenahlásila. Jak ji Anča zaúkoluje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice