Ulice 6.10.2021 - 4123. díl

Co se dá považovat za jasný signál, že ve vztahu dvou lidí je ještě někdo třetí? Kdy se jedná jen o přátelství, a kdy jde o něco víc? Věrka podezírá už nějaký ten pátek Karlu a Jirku Hermana, že spolu něco mají. Byla by nejradši, kdyby se ti dva přestali stýkat, jenže to oni v plánu rozhodně nemají. Ke všem nechápou, co Věrka pořád řeší, proč se na Jirku dívá v posledních týdnech jako na vraha. Teď začne být podle Věrky na pováženou už i Karlino chování, jež si vyloží jako potvrzení své hypotézy. Co se Věrce nezdá? Proč si dělá o synovu rodinu čím dál větší starosti? A jaká je pravda o Karle a Jirkovi?

Mára se už dlouhé čtyři měsíce snaží vyřešit své finanční problémy, do kterých se dostal kvůli nelegálnímu kšeftování s Mikulkou. Po příjezdu z Norska má však plné ruce práce. Jenže tentokrát přecení své síly...

Kaštan se stále nedokáže rozhodnout, jak se má zachovat ohledně chaty. Pešek na prodej spěchá, protože má ještě jednoho zájemce, i když by samozřejmě raději chatu svěřil do rukou někomu, koho zná. Jak Marie uspíší prodej? A co Kaštan bere jako podraz?

Marie má ohledně Vandy již od jejího příjezdu jisté pochybnosti. A situace se nyní vyostří. Co se stane?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice