Ulice 7.10.2021 - 4124. díl

Čím udělat radost té, kterou milujete? Co by jí mohlo vykouzlit úsměv na tváři? Mirek je do Magdy beznadějně zamilovaný. Když není s ní, stále na ni myslí, když s ní je, užívá si každou společnou chvilku a rozmazluje ji, jak jen může, aby jí dal najevo svou lásku. Také tentokrát pro ni přichystá překvapení, jež je snem každé druhé ženy. Jenže Magda to právě dnes tak úplně neocení, neboť má plnou hlavu jednoho smutného výročí. Je to totiž přesně jeden rok, co ji navždy opustila její máma... Co Mirek pro Magdu udělá? Čím ji překvapí? A co Magdě moc nepřidá na náladě

Proč se občas vyhýbáme těm, na kterých nám hodně záleží? Jak těžké je někdy přiznat pravdu do očí? O tom Jana a Bruno už vědí své. Přestože si oba myslí, že vztah mezi sebou mají již vyřešený, pravda je jinde. Proč se Dorka ukáže v Coolně? O co požádá Bruna? A z čeho má právě on velké obavy?

Marie má Vandě od jejího příjezdu jisté pochybnosti. Starost jí dělá zejména její finanční situace. Marii se Vanda nesvěří, útočiště najde u někoho jiného. Co jí Amálie nabídne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice