Ulice 8.10.2021 - 4125. díl

Kdo nám může převrátit život vzhůru nohama během jediného okamžiku? Jana nemá právě nejlepší období, neboť si myslí, že definitivně přišla o člověka, na kterém jí hodně záleží. Aby to bylo málo, teď ke všemu zjistí, že ztratit může mnohem víc. Stačí, aby ji máma upozornila na jednu novinku, jež se objeví v bulváru, a Janin den se rázem změní v noční můru, kvůli které skončí v slzách a naprosto bezradná... Co se stane? Co Janu po dlouhé době znovu srazí do kolen? Kdo a jak jí zasáhne do života?

Magda se od seznámení s Mirkem doslova mění před očima! Díky němu zkouší a podniká věci, které by do ní nikdo neřekl. Také výrazně změnila svůj šatník. Jak zareagují na její proměnu Otík s Prokopem? Čím Magda všechny upoutá na první pohled? Není to tak dlouho, co se Landová vozila po Magdě kvůli každé maličkosti. Nyní se jí opět naskytne příležitost, jak si na ni může došlápnout. Co Landová nenechá jen tak?

Luděk už nějaký čas opět tvoří pár s Blankou. Už to řekli i rodině. Nyní je tedy čas na další krok. K němu Blanku kupodivu popíchne Evžen, který si s ní dá sraz v hospodě. Co budou řešit?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice