Ulice 11.10.2021 - 4126. díl

Co je na každém vztahu asi nejdůležitější? Na čem může ztroskotat i sebevětší láska či zamilovanost? Evžen a Kateřina už mají se vztahy bohaté zkušenosti. Proto také přesně vědí, co nejsou ochotní u partnera tolerovat. Hlavně Kateřina má jasno v tom, jak by se měl její partner chovat, zejména co se týká jeho bývalky. Evženovi sice tvrdí, že nežárlí, jenže jeho vztah s Blankou a její rodinou jí vadí čím dál víc. Dnes se už Kateřina neudrží a Evžena si právě kvůli Blance a jejím blízkým pěkně ostře podá... Proč? Co nevydýchá? Jak na to Evžen zareaguje? Co by do Kateřiny neřekl?

Evžen a Kateřina už mají se vztahy bohaté zkušenosti. Proto také přesně vědí, co nechtějí u partnera tolerovat. Hlavně Kateřina má jasno v tom, jak by se měl její partner chovat. Zejména co se týká jeho bývalky. Evženovi sice tvrdí, že nežárlí, jenže jeho vztah s Blankou a její rodinou jí vadí stále víc. Co nevydýchá? Jak na to Evžen zareaguje?

Luděk si jde za svým

Luděk si jde opět cílevědomě za svým. Myslí si, že ví, co je pro ostatní nejlepší. A snaží se je o své pravdě přesvědčit. Co si vezme do hlavy, toho hodlá dosáhnout. I když to občas vypadá, že ustoupil druhým a ze svých požadavků slevil. Co se nyní stane mezi Luďkem a Blankou?

Jana a Bruno

Proč se občas vyhýbáme těm, na kterých nám hodně záleží? Jak těžké je někdy přiznat pravdu do očí? O tom Jana a Bruno už vědí své. Přestože si myslí, že ten druhý má jejich vztah již vyřešený, až nyní zjistí, jak moc se mýlí. Spoustu věcí si musí mezi sebou vyjasnit. Ale ani jeden z nich se k tomu stále nemá...

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice