Ulice 12.10.2021 - 4127. díl

Kdy bychom měli dát na svůj vnitřní hlas, a kdy na argumenty ostatních, jež se zdají být na první pohled naprosto logické? Jak si uhájit životní prostor, který chce ovládnout člověk, jenž nám je blízký? Luděk si jde opět cílevědomě za svým. Myslí si, že ví, co je pro ostatní nejlepší, a snaží se je o své pravdě přesvědčit. Co si vezme do hlavy, toho hodlá dosáhnout, i když to občas vypadá, že ustoupil druhým a ze svých požadavků slevil. Jenže zdání klame. O tom se nyní znovu přesvědčí Blanka, jíž Luděk předvede další z mistrovských tahů, jak si prosadit svou... Proč to mezi Luďkem a Blankou křísne? Jak toho Luděk využije k poměrně velkým změnám ve svém životě?

Kateřina se drsně pohádala s Evženem kvůli jeho vztahu s Blankou, který podle ní není stále uzavřený. Sehrála Kateřina v Evženově životě jenom krátkou epizodku? Nebo ti dva dojdou k závěru, že k sobě patří?

Vítka čeká velký den! Mělo by dojít k definitivnímu vyřešení jeho dlouhodobých sporů s Havelkou. Jak se na tento okamžik připraví?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice