Ulice 13.10.2021 - 4128. díl

Kdo je skutečným parťákem v nesnázích, na kterého se můžeme spolehnout za všech okolností, a kdo při první komplikaci ucukne? Vítek si myslí, že takového parťáka našel v kolegyni Ditě, jež mu fandí a stojí při něm ve válce se šéfem. Jakmile ale dojde na lámání chleba, Dita rychle otočí. Stačí, aby šéf šikovně obrátil Vítkovu zbraň proti němu samotnému a Ditě zkřížil její plány. Za chvíli se Vítek nestačí divit, co to mezi ním a Ditou rozpoutá... Proč Dita uvidí rudě? Jak to odnese Vítek? Jak si na něm šéf opět rafinovaně smlsne? K čemu se na pobočce schyluje?

Vítek se konečně dozví, zda měla jeho stížnost smysl. Dá mu komise za pravdu, nebo bude mezi členy nějaký Havelkův kamarád, který ho z toho zase vyseká?

Zamilovaná Anežka by se měla připravovat na fyzikální olympiádu. Místo učení má ale plnou hlavu Štefana. Jak jí Kalina překazí plány? Proč zůstane Štefan se Svatkou sám? A bude Anežka žárlit?

Jindra se chce odstěhovat s Honzou a malou Ladou do Opavy. To se samozřejmě nelíbí Bedřichovi, který by se tak se svou dcerou vídal mnohem méně než nyní. Jak ostře na její novinky zareaguje? Proč Jindru rozpláče?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice