Ulice 22.10.2021 - 4135. díl

Co by pro nás mělo být varovným signálem, že věci nejsou tak jasné, jak se zdají? Komu a čemu bychom měli důvěřovat? Jolana v poslední době září štěstím, protože se jí po více než třiceti letech vrátila do života dcera Vanda. Nyní se Jolana snaží vynahradit Vandě i sobě léta, kdy nemohly být spolu. Jenže Vanda toho začíná šikovně zneužívat a zároveň to obracet proti Jolanině partnerce Marii. Té to samozřejmě neunikne, takže mezi ní a Vandou roste napětí každým dnem. Navíc má Vanda svá tajemství, jež nikomu nepřizná a jimž je právě Marie na stopě. Proč se Vanda sesype? Proč to křísne mezi Jolanou a Marií? Co Marii hodně raní...?

Lumír se v poslední době snaží vyrovnat s blížícím se prvním výročím odchodu Světlany na věčnost. Starost si o něj dělá i rodina, zejména Vilmu s Vendulou. Co Vilmu napadne? A jaké se dočká reakce?

Magda vždy patřila mezi ty učitele, kteří svých studentům přejí jen to nejlepší. Pokud vidí, že je něco špatně, zasáhne. Jenže právě díky tomuto přístupu se dostane do křížku s Mojmírem Kalinou. Ten tlačí na Anežku, která vyniká ve fyzice. Tím pádem je v jeho očích skvělou adeptkou do fyzikální olympiády. Co si o tom myslí ředitelka Landová?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice