Ulice 26.10.2021 - 4137. díl

Co dělá s člověkem žárlivost? Jak přesvědčit domnělou sokyni, že jí z vaší strany žádné nebezpečí nehrozí? Mezi Pečenkovou ženou Martou a mámou jeho nemanželské dcery Jany Dianou je to hodně napjaté. Marta na Dianu žárlí, i když ta ji v minulosti několikrát ujistila, že naprosto bezdůvodně, že o jejího Vladimíra opravdu neusiluje. Marta jí to však nevěří a ve všem, co Diana udělá, vidí nějaký skrytý záměr, jak ji před ostatními shodit a získat si jejího muže. Diana se dokonce pokusí o vstřícný krok, aby se kvůli Janě vzájemné vztahy trochu zlepšily. Přestože se zdá, že je vše na dobré cestě, co nevidět dojde k pořádnému výbuchu, kdy Martě povolí nervy právě kvůli Dianě... Jak na to zareagují ostatní? Co se vlastně stane? A s jakými následky...?

Zoufalý Havelka se vydá za Vítkem domů. S jakou nabídkou za ním přijde? Podaří se mu Vítka přesvědčit, aby svá obvinění stáhl?

Prokopa napadne skvělý nápad, jak vyvléknout Anežku z fyzikální olympiády. Své síly spojí s krásnou kolegyní Magdou a začnou se dít věci! Podaří se jim nakonec překazit Kalinův manipulativní plán? Zachrání nebohou studentu ze spárů přísného pedagoga?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice