Ulice 28.10.2021 - 4139. díl

Jak dlouho se dá čelit ranám osudu, jež nás zasahují na tom nejcitlivějším místě? Kdy máme sílu ještě bojovat? Kdy je toho na nás už moc, takže na vše reagujeme hodně impulzivně? Bedřich je pod obrovským tlakem již několik měsíců, od chvíle, kdy se dozvěděl, že má rakovinu prostaty. Během léčby si sáhl na dno, ale lépe na tom není ani poté, co mu chemoterapie skončily. Teď bojuje s vedlejšími účinky, jež se dotýkají jeho mužství. K tomu se mu čím dál více komplikují vztahy se čtyřletou dcerou Ladou kvůli plánům její matky Jindry. Co je na Bedřicha už moc? Jak se to podepíše na vztazích s jeho blízkými a kolegy v práci? Čeho bude Bedřich už záhy hodně litovat...?

Bedřich prožívá velmi náročné období. Nejenže se vzpamatovává z těžké léčby, ještě ke všemu přijde o svou malou dcerku. Takové zprávy mu na psychice moc nepřidají... První, kdo je na ráně, je Alice. A tak to pořádně schytá... Proč se s ní Bedřich pohádá?

Sára a Šimon

Sára se odhodlá k velkému kroku a pokusí se získat vysněnou práci reportérky. Na to však nejprve potřebuje nějaké hezké fotky, se kterými zaujme. V tomto směru jí má pomoct Šimon. Jak toto focení proběhne? Půjde to Sáře od ruky, nebo se objeví nějaká krizovka?

Marta vyhazuje Pečenku

Rozrušená Marta zabalí Vláďovi věci a odnese je rovnou k Dianě domů! Pečenka se totiž neukázal celou noc doma a jeho manželka má pro to jediné vysvětlení... Kde ho nakonec najdou? Přizná Marta svou chybu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice