Ulice 2.11.2021 - 4142. díl

Kolik strachu dovedou občas nahnat rodiče dospělým dětem? Kolik starostí jim nechtěně přidělají, když se začnou chovat jako malé děti a nemíní si nechat domluvit? Mára by o tom mohl v poslední době vyprávět celé romány. Jeho rodiče se mu již postarali o nejednu infarktovou situaci a bohužel s tím evidentně nehodlají přestat. Tentokrát Márovy nervy procvičí táta, kterému se vymstí jeho snaha o samostatnost. Přestože všem tvrdí, že si doma poradí sám, Mára a Jirka Herman se docela zapotí při záchranné akci, jež se neobejde bez nepříjemných následků... Co Luboš podcení? Jak zavaří sobě i ostatním? A proč bude nutný zásah Hermanových kolegů i lékaře?

Dusno mezi Adamem a Luďkem

Mezi Adamem a Luďkem panuje už nějaký čas dusno. Luděk si myslí, že ví všechno nejlépe, ale Adam se mu nechce neustále podřizovat. Vztahy mezi nimi nezlepšil ani fakt, že Kristýna nechce studovat vysokou školu, přičemž toho rozhodnutí Adam oproti Luďkovi podpořil. Jak se celá situace nyní opět vyostří?

Zhrzený Mojmír

Co udělají s člověkem zahořklost a nenaplněné ambice? Jak dokáže zhrzený kolega znepříjemnit život lidem, které viní ze svého nezdaru? Mojmír Kalina je stále pořádně naštvaný na Magdu a Prokopa kvůli Anežce. Mojmír se totiž už viděl, jak díky této nadané studentce slaví triumf na fyzikální olympiádě. Po zásahu Magdy a Prokopa ale může jen bezmocně skřípat zuby. A taky kolem sebe kopat...

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice