Ulice 8.11.2021 - 4146. díl

Kdo nám může být překvapivou oporou ve chvílích, kdy dopadneme na dno a myslíme si, že už nemáme sílu k tomu, abychom se znovu zvedli a šli dál? Na takové dno nyní dopadne truchlící Lumír, na kterého doléhá smutné výročí Světlanina skonu. Více než kdy jindy si v těchto dnech uvědomuje, jak moc jemu i Lexíkovi Světlana chybí, jaká prázdnota po ní zůstává v jejich srdcích i životech. S obrovskou bolestí se Lumír vyrovná po svém přímo na hrobu milované ženy. Bohužel takovým způsobem, že se o něj jeho blízcí začnou opravdu strachovat... Jak zle na tom Lumír je? Proč pro něj chce Tonda Hložánek volat záchranku? A kdo je Lumírovi překvapivě obrovskou oporou?

Zklamání pro Anežku

Co může být pro zamilovanou holku horší než zjištění, že kluk, který se jí líbí, o ni nemá zájem? Anežka je už delší dobu zamilovaná do Štefana, který právě ten chodí tajně se Svatkou, její nejlepší kamarádkou. Ačkoliv se Anežka odhodlá pozvat Štefana na rande, zbydou jí jen oči pro pláč...

Šimon bojuje proti Sářinu obvinění

Šimon padne Sáře do oka. Chce se mu odvděčit za jeho ochotu sexem, ten ji ale odmítne. Vzápětí ho křivě obviní. Pak se snaží Anču odradit od rozhovoru se Šimonem. Ta chce mít ale jasno. Šimon si křivé obvinění samozřejmě nenechá líbit. Rozhodne se si to se Sárou vyřídit. Jak?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice