Ulice 10.11.2021 - 4148. díl

Jak málo občas stačí, abychom si pořádně zavařili u svých blízkých? Jak nevyzpytatelná dokáže být náhoda? Karla už několikrát varovala Dominiku, že si zahrává, když Tonymu tají schůzky se spolužákem, o kterých sama tvrdí, že jsou naprosto nevinné. Ke všemu Karla netuší, že Dominika ji používá jako své alibi. Teď bohužel všechno praskne, navíc způsobem, který Karlu opravdu namíchne. Aby toho nebylo málo, Karlu čeká vzápětí další krizová situace doma, kde se provalí docela velký průšvih... Proč už Karla neudrží nervy na uzdě? Kdo a jak to od ní schytá a s jakými následky? A co se děje u Tonyho a Dominiky?

Luboš se u mladých necítí moc dobře. Rád by se o sebe postaral sám, bohužel ho jeho tělo neposlouchá tak, jak by chtěl. Než aby obtěžoval neustále Karlu, zaúkoluje malého Vojtu. Jaký průšvih se z toho semele? A jak to Luboš odnese?

Co může být pro zamilovanou holku horší než zjištění, že kluk, který se jí líbí a o němž si myslela, že spolu začnou chodit, o ni nemá zájem? Pro Anežku, jež je zakoukaná do Štefana, to je ťafka přímo do srdce, neboť má pocit, že se kvůli svému vyznání pořádně ztrapnila. Myslí si, že hůř už snad ani být nemůže. To se ovšem velmi mýlí. Ve chvíli, kdy se začne pídit, jak to je se Štefanem doopravdy, odhalí pro ni hodně krutou pravdu. Čekala by cokoliv, jen ne takovou zradu... S kým a při čem Anežka náhodou Štefana nachytá? Jak zareaguje? A co to udělá se vzájemnými vztahy v partě, která byla až dosud nerozlučnou čtyřkou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice