Ulice 11.11.2021 - 4149. díl

Kdy je ten správný čas na velkou životní změnu? Co může být impulsem k rozhodnutí, jež od základu změní život nám i našim blízkým? Luděk je přesvědčen, že s Blankou k sobě patří, a tak dělá vše pro to, aby si ji nyní udržel. Ani trochu se mu nelíbí, jak se kolem ní neustále motá Evžen. Když se čirou náhodou navíc dozví pravdu o Evženovi a Kateřině, začne jednat. Nehodlá čekat, až mu Evžen jednoho krásného dne vyfoukne Blanku před nosem. Naopak udělá první krok k tomu, aby měl Blanku i celou svou rodinu jen pro sebe... Co Luděk udělá? Čím překvapí Blanku těsně před jejími narozeninami? Jakou partii Luděk rozehraje ve snaze eliminovat Evžena z Blančina života?

Luděk s Blankou se nedokážou smířit s tím, že by měla mít Kristýna pouze středoškolské vzdělání. Rozhodnou se jí proto najít vysokou školu podle vlastních preferencí. Samozřejmě vezmou v potaz i samotnou Kristýnu! Jak tohle dopadne? Jakou školu pro ni nakonec vyberou?

Lubošův odchod

Luboš se po nepříjemné hádce s Karlou sbalí a vydá se domů. Ačkoliv už dál nechce svou přítomností nikoho obtěžovat, Márovi přidělá vrásky na čele. Nejen že nebude doma, ale nebude zvedat ani telefony... Podaří se jim ho nakonec najít? A v jakém stavu?

Dominika si zahrává

Dominika se pohybuje na velmi tenkém ledě. Zprávy s bývalým spolužákem vystřídá osobní setkání a k nevěře už je pěkně blízko... Dokáže to ještě zastavit? A co si vyslechne od naštvané Karly?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice