Ulice 12.11.2021 - 4150. díl

Nakolik nás ovlivňuje a mění náš partner... Kdy jsme ještě sami sebou, a kdy už ztrácíme svoji osobitost, aniž bychom si to uvědomovali. Magda je po dlouhé době zase zamilovaná a šťastná. Mirek by jí nejraději snesl modré z nebe, kdyby to bylo možné. To zatím nesvede, a tak ji alespoň zahrnuje nejrůznějšími dárky a pozornostmi, aby jí udělal radost a dal jí najevo, jak mu na ní záleží. Má to ale malý háček. Podle Oty se jim Magda mění před očima v někoho, kdo má k té staré Magdě s velmi osobitým vkusem i chováním hodně daleko... Čím Ota nasadí Magdě velkého brouka do hlavy? Jak se zvrtnou třídní schůzky v Magdině třídě? A co by Magda před tím, než poznala Mirka, nikdy neudělala...?

Gymnázium se dnes otřese v základech! Rodiče čekají třídní schůzky, na nichž budou padat docela ostrá slova. Proč Magda dostane od Klímových kartáč? Zastane se jí někdo? Bude se moct svěřit se svým současným trápením alespoň Mirkovi?

Vendula se nechce vzdát bistra

Pavlík se nemůže dočkat, až se jeho dcera narodí. Rád by měl vše v pořádku připravené, jen Vendulka stále nedokáže opustit své prvorozené dítě – bistro. Bude vůbec někdy schopná jít na mateřskou?

Krisýna odmítá soukromou školu

Atmosféra se vyostří také u Voláků doma. Kristýna není vůbec zvědavá na to, aby jí rodiče sháněli nějakou soukromou školu, a dá to dost jasně najevo. Hlavním důvodem není truc, ale něco úplně jiného. Něco, co Blanku doslova položí... Proč chce žít Kristýna jinak? Co se jí na jejích rodičích nelíbí? Čím Blanku zraní? Nebo jí snad otevře oči?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice