Ulice 16.11.2021 - 4152. díl

V jakých kleštích se občas ocitne člověk, který musí volit mezi svými blízkými? Vanda si myslí, že Marie je její úhlavní nepřítel, který ohrožuje její pozici u mámy. Zatímco Marie se snaží, aby spolu všechny tři vycházely, Vanda naopak nenápadně popichuje mámu Jolanu proti Marii. Dělá to hodně rafinovaně, aby si mámu nenaštvala, ale přitom Marii v jejích očích co nejvíce očernila. Samotná Marie se kvůli tomu trápí čím dál víc, protože jí na Jolaně opravdu záleží. Na rozdíl od ní již Vandu prokoukla, ale co má nyní dělat? Shodou náhod přijde na něco, co by jejich problémy alespoň částečně vyřešilo. Má to však jeden malý háček – pro všechny to znamená jednu docela velkou změnu... Co Marie navrhne Jolaně a Vandě? Jak na to ty dvě zareagují? Proč dojde velmi záhy i na citové vydírání a výhrůžky...?

Zapíjení Elišky

U Nyklových je velký důvod k radosti! Z Venduly a Pavlíka se totiž stali rodiče! A aby Eliška byla zdravá, rozhodnou se pánové pro zapíjení ve velkém stylu, kterého se zúčastní i Hložánek s Dianou. Jak na tom Vendula s dcerou je? A jak bude probíhat zapíjení?

Karla se snaží pomoct Dominice a Tonymu

Jak málo někdy stačí, aby se funkční vztah začal se otřásat v základech? Dominika si už nějaký čas dopisuje se svým spolužákem, se kterým se po letech viděla na třídním srazu. Ačkoliv tvrdí, že má vše pod kontrolou, pohybuje se na dost tenkém ledě. Pro Dominiku je to příjemné zpestření, protože ve vztahu s Tonym jedou takzvaně na autopilota a vše se točí kolem dětí, na společné chvíle tedy nezbývá čas. Jak Karla napomůže restartu vztahu Dominiky a Tonyho?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice