Ulice 18.11.2021 - 4154. díl

Co všechno se může stát ve chvíli, kdy nám povolí nervy a místo věcných argumentů nastoupí pěsti? Jak málo někdy stačí, aby se člověku obrátil život vzhůru nohama? Bedřich to již jednou zažil, když před více než dvaceti lety shodou nešťastných náhod zavinil úmrtí Danova otce. Svůj trest si odpykal, po návratu z vězení začal znovu. To ale neznamená, že ho to stále netíží. Teď zažije menší déj ́vu, čímž se mu otevře jeho třináctá komnata. Bedřich si tak znovu vše připomene, navíc ve chvíli, kdy se bude strachovat o život někoho, kdo je mu velmi blízký... Co se stane? Co s Bedřichem tak zamává? Proč a kvůli komu začne mít obrovské výčitky svědomí...?

Věrka se před rodinou netají tím, že si pobyt v lázních užívá, zejména masáže. Luboš se rozhodne situaci řešit, neboť si nemíní nechat Věrku přebrat. Nad čím začne uvažovat? A co na to Mára s Karlou?

Anička se stále snaží, aby se Sára postavila na vlastní nohy. V současné práci se jí to bohužel nedaří. Proto se rozhodne k radikálnímu řešení. Co chce Sáře navrhnout?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice