Ulice 19.11.2021 - 4155. díl

Jak přimět ty, na kterých nám záleží a jež nechceme ztratit, aby společně s námi začali naplňovat dávné představy spokojeného života? Luděk cítí v Evženovi velkou konkurenci, proto by byl rád, kdyby měl Blanku jistou. Jde na to opravdu šikovně. Aniž by komukoliv přiznal pravdu, snaží se Blanku nenápadně vmanipulovat do kroku, který by mohl celé rodině od základu změnit život... Co je od Luďka docela velký podraz na Blanku? Co všechno jí tají? A jak to spolu nyní mají Blanka s Evženem? Jsou oprávněné Luďkovy obavy...?

Bedřich je po incidentu v dílně jako na trní. A není se čemu divit, Bedřich před lety zavinil shodou nešťastných náhod úmrtí Danova otce. Neodpustil by si, kdyby se to samé mělo stát s Danem. Situace není dobrá. Jak na tom Dan je? A co Bedřicha hodně vyděsí?

Přátelství Anežky a Svatky utrpělo velký šrám, když se Anežka dozvěděla, že její nejlepší kamarádka tajně chodí se Štefanem. Mezi děvčaty se strhla nelítostná bitka, při které Anežka zničila Svatce brýle. Nyní udělá Anežka první krok k usmíření...

Adam a Šárka se i nadále sbližují jako kamarádi. Začínají spolu chodit na salsu. Blanka si mylně myslí, že spolu něco mají. Co jí k tomu vede?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice