Ulice 24.11.2021 - 4158. díl

Komu dát přednost, když člověk musí volit mezi partnerem a vlastním potomkem? Jak může rozvrátit vztahy v rodině jedno prozrazené tajemství a nedospělé reakce provinilce, na kterého všechno praskne? Vanda se už nějaký čas pohybuje docela na hraně. Všem lže, aby zamaskovala své finanční potíže. Když konečně najde cestu, jak splatit Amálce Peškové svůj dluh, shodou náhod se vše provalí před Marií, která si to nenechá pro sebe. Před Jolanou požádá Vandu o vysvětlení, ovšem Vandina prudká reakce všechny zaskočí. Jakou krizi v rodině právě tohle rozpoutá? Jak se ke všemu postaví Jolana, jež na rozdíl od Marie přivírá oči nad Vandinými prohřešky a otazníky kolem ní, aby o ni znovu nepřišla...

Marie zjistí, že si Vanda půjčila od Pešků peníze a v nečekané chvíli to na ni práskne Jolaně. Její reakce ji však překvapí... Obuje se do své dcery za to, že si půjčuje peníze na zbytečnosti u Mariiných příbuzných? Nebo se jí zastane?

Ingrid na Lumírovi okamžitě pozná, že jeho večeře nebyla pouhou pracovní schůzkou, jak tvrdil. Jelikož Dianu nezná, vyrazí si pro drby do salonu za Jitkou. Co na ni zjistí? Skutečně Ingrid žárlí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice