Ulice 25.11.2021 - 4159. díl

Nakolik důvěřujeme svým partnerům? Jak málo někdy stačí, aby se funkční vztah ocitl v krizi a začal se otřásat v základech? Karla před časem varovala Dominiku, že si zahrává, když se tajně schází se svým spolužákem. Na rozdíl od Dominiky jí hned došlo, že spolužákovi nejde jen o povídání u kávy, ale chce mnohem víc. Její slova se nyní potvrdí. Spolužák bombarduje Dominiku zprávami všude možně, jen aby ji přiměl k další schůzce. Bohužel pro Dominiku narazí čirou náhodu na jednu takovou konverzaci Tony, jenž si z toho odvodí jediné... Dominika mu je nevěrná... Jak se všechno provalí? Co to udělá se vztahem Tonyho a Dominiky? Co všechno se dá vyvodit ze slov: "Chybíš mi, potřebuju tě vidět, netrap mě..."

Tony shodou okolností odhalí Dominičinu konverzaci s jejím spolužákem. Samozřejmě za tím uvidí to nejhorší a naprosto ho to položí. U koho najde útočiště?

Sára nabyde dojmu, že se po ní Mário v práci vozí. Je na ni Mário opravdu tak přísný? Nebo jen chce, aby si Sára plnila svoje povinnosti tak, jak má?

Vanda vystrkuje růžky. To, že Marie vyzradila její tajemství Jolaně, ji vytočilo natolik, že se uchýlí k výhružkám. Co si od ní Marie vyslechne? Měla by se začít bát o svůj vztah s Jolanou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice