Ulice 29.11.2021 - 4161. díl

Jak silně jsou provázány naše osudy s těmi, kteří patřili do okruhu našich nejbližších? S lidmi, se kterými máme citové vazby? Jak nám mohou právě oni pomoci ve složitých životních situacích? Bedřich a Anča spolu už několik let nežijí. Mají nové partnery i vlastní životy. Spojují je nejen jejich děti, ale také blízcí lidé a jejich přátelství. Když řeší závažné problémy, vždy je to k tobě přitáhne, protože si jsou i nadále navzájem oporou. Také tentokrát se ukáže, jak silné pouto mezi nimi je, že minulost ze svých životů jen tak nevymažou... Co s oběma docela zamává? A nakolik to ovlivní jejich životy...?

Bedřich přijde Aničce opravit postel, kterou rozbila během radovánek se Šimonem. Dojde k něčemu, co už snad ani žádný fanoušek Ulice nečekal! Mezi Aničkou a Bedřichem to zase zažehne a skočí po sobě! Půjde o pouhý polibek, nebo se stane něco víc?

Anežka se nechtěně dostane do velmi nepříjemné situace. Kvůli pomoci spolužačce se ocitne v hledáčku své třídní učitelky Magdy. Jak ji potrestá za páteční podvod?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice