Ulice 1.12.2021 - 4163. díl

Co všechno je člověk ochoten a schopen udělat kvůli tomu, aby si splnil sen, který, jak věří, je také snem jeho nejbližších? Nakolik dokáže respektovat názory a rozhodnutí ostatních, pokud si myslí, že jeho řešení je to nejlepší možné? Luděk dělá vše pro to, aby došlo v jeho a Blančině životě k obrovské změně, kterou považuje za jejich nový společný začátek. Samotná Blanka je stále trochu na vážkách, neví, jestli tak zásadní krok učinit, nebo zda raději nenechat vše při starém. Příliš ji nepotěší ani mámina reakce, která je mnohem bouřlivější, než by čekala, reakce, již Luděk nehodlá akceptovat... Jak se nakonec Blanka rozhodne? Co jí navrhne Luděk? Jak to berou ostatní? A z koho si chce Luděk udělat svého spojence...

Vítkovi se v poslední době dějí v bance věci, které mu dost znepříjemňují život. Vypadají sice jako nešťastná náhoda, ale co když jich začíná být víc a víc? Působí to tak, že je za nimi nějaký záměr! Co se Ditě a Vítkovi nezdá?

Lumír má již delší dobu oči jen pro Dianu Rytířovou. V její společnosti se cítí šťastný, jenže právě ve chvíli, kdy sebere odvahu a rozhodne se Dianu políbit, střetne se s tvrdou realitou. Jaké bude jejich setkání po nevydařeném polibku?

Milena Pumrová si v poslední době velmi rozumí s Luďkem. Vzájemně si pomáhají. Není to totiž tak dlouho, co se Luděk právě díky Mileně dozvěděl pravdu o Evženovi a Kateřině, což ho přimělo udělat kroky, aby měl Blanku i celou svou rodinu jen pro sebe. Nyní ho Milena osloví s nečekanou prosbou. Jakou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice