Ulice 6.12.2021 - 4166. díl

Co všechno může způsobit setkání s dávnou láskou, jak právě tento moment dovede ovlivnit osudy bývalých i současných partnerů? Šimon se dnes po delší době sejde s Ruth, s níž ho pojí nejen přátelství, ale hlavně vztah, který spolu před lety měli. Přestože je podle jeho slov již všechno pryč, na setkání se tak vyfikne, že tím Anče nasadí brouka do hlavy. A bude ještě hůř, když Eva večer Anče bez obalu naservíruje, jak taková setkání v útulném kamarádově podnájmu končí... Jak daleko je Eva od pravdy, co všechno je mezi Ruth a Šimonem? Jak se to podepíše na životech Šimona a Anči...?

Bedřich prožívá po dlouhé době hezké období. Poté, co se vyspal s Aničkou, zjistil, že jeho problém s impotencí není tak vážný, jak si myslel. Jenže jeho zázračné překonání impotence vrtá hlavou Alici. Má snad nějaké podezření ohledně poměru Bedřicha a Aničky?

Jak málo stačí, aby se z dobře míněné rady stal obrovský průšvih? Věrka Marečková už párkrát šlápla pořádně vedle, když se začala vměšovat do vztahů lidí ve svém okolí. Myslí to pokaždé dobře, ovšem výsledek její intervence je často pravým opakem toho, co zamýšlí. A je to právě vztah Dominiky a Tonyho, který se opět otřese v základech právě díky Věrce. Co se stane?

Luděk se snažil přimět Blanku k prodeji statku. Bohužel pro něj se tento krok nesetkal s pochopením u Marie. Pro ni je statek srdcovou záležitostí a domovem, kam se může kdykoliv vrátit. Co nakonec Blanka udělá?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice