Ulice 8.12.2021 - 4168. díl

Advent se nese ve znamení příprav na Vánoce i firemních vánočních večírků, jež bývají často docela divoké. Do této kategorie se zařadí i adventní party pro pedagogický sbor, kterou zorganizuje v Coolně ředitelka školy Landová. Spousta kolegů jí dá bohužel košem, takže ta hrstka statečných, která na její mejdan dorazí, má zpočátku co dělat, aby ze sebe vykřesala dobrou náladu. Díky Otově malé boudě to ale záhy půjde celkem snadno všem, kteří ochutnají speciální punč dle receptu samotné ředitelky. Ota totiž tento nápoj vylepší, nebo spíš vytuní, ještě jednou tajnou ingrediencí... Jak se Landová, Prokop, Magda či Kalina odvážou? A jaké to bude mít následky u nich v práci i v soukromí...? Irenin večírek se vryje všem zúčastněným hluboce do paměti. Co se na něm odehraje?

Diana ovdovělého Lumíra skutečně okouzlila. Poslední dny nedokáže myslet na nic jiného než na ni. Dokonce tím zaměstnává i čerstvou maminku Vendulu a jejího manžela. Čím ho Diana zklame?

Evženova cesta do Austrálie sebou nese starosti o dům. Blanka i Adam by rádi převzali zodpovědnost, Evžen je ale nechce zatěžovat. Kdo se nakonec o dům během jeho dovolené postará? A co na Blančinu angažovanost řekne Luděk?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice