Ulice 10.12.2021 - 4170. díl

Jak nebezpečné mohou být manipulace mezi nejbližšími? Co všechno je v sázce, pokud se dějí v rodině? Jolana je šťastná, že se jí vrátila do života po více než třiceti letech odloučení její dnes už dospělá dcera. Rozmazluje ji, chce jí vynahradit všechen čas, kdy nemohla být s ní. Vanda si ji šikovně omotává kolem prstu, což vidí bohužel jen Marie, která má o Jolanu velkou starost. Zároveň se trápí, neboť se kvůli Vandě ocitá u své manželky na vedlejší koleji. A právě tohle odcizení pociťuje v čase adventu čím dál zřetelněji. Navíc zjišťuje, že k němu nedochází náhodou. Vanda totiž začíná uskutečňovat své plány... Co Vanda chystá? Co to udělá se vztahem Jolany a Marie? A jak to vezmou ostatní?

Vanda si užívá, že má Jolanu jen pro sebe. Dokonce začne vymýšlet plán, jak si svou maminku co nejdéle u sebe udržet. Zatímco Jolanu napadne, že by na chvíli odjela do Kanady, Vanda přijde s ještě lepší variantou...

Anička nachytá Vendulu v bistru. Vendula se opět pustila do vylepšování již hotové polévky! I když se bude snažit své chování obhájit, Aničce přetečou nervy. Co ji hodně raní?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice