Ulice 15.12.2021 - 4173. díl

Jak dát najevo tomu, na kom nám velmi záleží, co pro nás znamená, jak vyjevit city ženě, která je v očích dotyčného muže naprosto výjimečná a o kterou má tento chlapík velký zájem... Lumír je zamilovaný do Diany Rytířové až po uši. Pokaždé se celý rozzáří, když se chystá na schůzku s ní. Po dlouhé době má pocit, že znovu začíná naplno žít. Přestože jsou Vánoce až příští týden, Lumír se rozhodne, že Dianě věnuje už nyní dárek, kterým jí naznačí, co k ní cítí. Na jeho výběru si dá opravdu záležet, aby nic nepokazil... Jaké překvapení má Lumír pro Dianu a co to udělá s jejich vztahem...

Lumír pomáhá Dianě s pořádáním předvánoční charitativní akce. Zároveň se jí pokusí dát výjimečným dárkem najevo, co k ní cítí. Co si pro Dianu nachystá?

Ačkoliv Anička dostávala od všech signály, že odjezd se Šimonem do Anglie je nabídka, která nelze odmítnout, ona se nakonec překvapivě rozhodla zůstat. Šimon byl její rozhodnutím zdrcen. A sama Anička momentálně neví, na čem s ním je. S čím se svěří Evě?

Přestože jsou Dan a Sára naprosto rozdílní, mají k sobě v poslední době blízko. Zkrátka si rozumí. Dan dokonce na Sářino doporučení přestane kouřit klasické cigarety. Má to však jeden háček. Jaký?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice