Ulice 17.12.2021 - 4175. díl

S kým bychom rádi strávili Vánoce a koho máme ve svých srdcích a tajně si přejeme, aby se stal malý vánoční zázrak a splnil nám naše přání... Blanka se chystá i s rodinou na svátky na statek, ovšem z původních plánů, že se tam sejdou všichni její blízcí, bohužel sejde. Blanka se přesto pokusí o nemožné, aby se postarala o krásné svátky těm, na kterých jí hodně záleží. Ona sama díky tomu zažije odpoledne, jež je pro ni doslova pohlazením po duši. Jako by se znovu vrátily staré časy, opět tu bude jen ona a Evžen. Znovu se na chvíli zastaví čas a ti dva tu budou jen pro sebe... Co pro ně toto setkání znamená a komu se už nyní splní jedno velké vánoční přání...

Co všechno se může stát, když necháte děti bez dozoru? Mára nechal o samotě Miloška a Vojtu a rázem je z toho pořádný malér! Co Milošek prozradí Vojtovi? Jak na to zareagují Karla s Márou?

Mezi Marií a Jolanou to v poslední době vře. Poslední kapkou pro Marii bylo Jolanino rozhodnutí, že letošní Vánoce by neměly trávit společně. Do celé situace se zapojí Blanka, která se nemůže dívat na to, jak se její máma trápí. Jak si otevřeně promluví s Vandou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice