Ulice 5.1.2022 - 4178. díl

Co je pro mámu největší rozčarování, pokud se to týká jejích dětí, jež zahrnuje láskou a snaží se jim vynahradit vše, o co společně v minulosti přišly... Jolana je stále zaslepená mateřskou láskou. Po více než třiceti letech, kdy nebyla s dcerou v kontaktu, si nyní užívá její přítomnosti a nechce vidět znepokojivé signály, které naznačují, že Vanda není vůči ní tak upřímná, jak se tváří. To vnímá hlavně Marie, jež se snaží Jolanu chránit. To se jí však nepodaří. Ve chvíli, kdy je Vanda okolnostmi přitlačena ke zdi a nezbude jí nic jiného, než kápnout božskou, zažije Jolana takový šok, že se z něj jen tak nevzpamatuje... Co všechno praskne na Vandu, jak se k tomu postaví ostatní z rodiny...? A jak Jolana, jež se v první chvíli sesype...?

Vanda se o Vánocích sblížila s Blankou a její rodinou. Nakonec mají i s Marií korektní vztahy. To se zvrtne ve chvíli, kdy Vanda přitlačená okolnostmi ke zdi přizná mámě, že jí celou dobu lhala, že v Kanadě už žádný dům nemá, zato tam nechala spoustu dluhů, před kterými utekla. Podaří se Jolaně opět najít k Vandě důvěru?

Gábinu také čeká spousta překvapení. Pomalu začíná přicházet na kloub tomu, jaká je situace s Mastným. Nebojí se rodiče s nepříjemnou záležitostí konfrontovat. Jak dopadne rodinná večeře?

Sára překvapí Dana svou rozhodností, když se ho snaží popostrčit, aby ji pozval na rande. Pochopí Dan její záměry?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice