Ulice 7.1.2022 - 4180. díl

Co všechno se může přihodit na školním lyžařském výcviku, jaké trapasy i průšvihy se na něm mohou neplánovaně stát... Magda a Prokop jsou na lyžáku sehranou dvojkou. Pro studenty vymýšlí denně nějaký zajímavý program, aby je ukočírovali a měli pod dohledem. Zaměří se hlavně na třídní pár Svatka a Štefan, který se od sebe nehne a společný pobyt na horské chatě by si rád užil po svém. Zatímco ti dva jsou pod drobnohledem pedagogů, Anežka a Čenda se šikovně vypaří, aniž by si toho zpočátku kdokoliv všiml. Když to Magdě dojde a začne je shánět, provalí se věci, o kterých by kantoři ani spolužáci raději vědět neměli... Při čem Magda a Prokop nachytají Anežku a Čendu? Z čeho kouká pořádný průšvih...?

Žáci to na lyžáku pěkně přepísknou! Magda má plno starostí s tím, aby zamezila líbání Svatky a Štefana, a místo toho jejímu ostřížímu zraku proklouzne Anežka s Čendou, kteří se schovají na pokoji. K čemu všemu tam dojde? Minimálně k velkému průšvihu!

To v Praze ale lásce všechny okolnosti přejí! Sára a Dan mají druhé rande. Na minulé schůzce Sára slibovala Danovi velký posun. Nebo snad jenom vtipkovala? Dostanou se spolu na druhou metu?

Kryštof s Karlou konečně dotáhnou stěhování. Z velkého bytu mají všichni radost a zhodnotit ho přijdou i Luboš s Věrou. Při chystání pohoštění se objeví v bytě první problémy... Dokáží je hladce vyřešit? Jak se budou v novém zabydlovat?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice