Ulice 14.1.2022 - 4185. díl

Jak vzít život do vlastních rukou, udělat za minulostí tlustou čáru a začít znovu, s čistým štítem, když si zoufale nevěříme a máme se za největšího outsidera na světě, nakolik nás podpoří naši nejbližší, pokud ztratíme jejich důvěru... Vanda se opravdu snaží, aby si získala nazpět máminu přízeň. Jenže to dělá způsobem, který může napadnout snad jenom ji. Přestože je dospělá a měla by si umět spočítat, co všechno život obnáší, znovu neodhadne situaci. Ve své naivitě si řekne o další peníze, s jejichž pomocí by ráda vyřešila svoji budoucnost... Koho a o jaký obnos požádá, jak chce napravit, co způsobila a jak se to promítne do vztahů v rodině...

Ája útočí

Ája má od vyprávění Mária o Sáře podezření, že by mohla přijít o otce svého dítěte. Moc dobře totiž ví, co mladé holky dovedou. Sama má pár takových zářezů na své pažbě. Proto se rozhodne nečekat a začít si hájit své území čistě ženskými zbraněmi i nenápadnými intrikami. Co udělá?

Lumír a Kateřina

Lumír od nového roku popíjí víc než obvykle. To dělá starost samozřejmě Nyklové, která s jeho přístupem nesouhlasí. Má o něj starost. Kromě vysedávání v hospodě se Lumír dočasně ujme vedení Drozdů. V tom mu překvapivě pomůže Kateřina, ze které se vyklube ostřílená skautka. Lumíra to ohromí. Ti dva si padnou do noty!

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice