Ulice 24.1.2022 - 4191. díl

Nakolik si střežíme své soukromí před lidmi, kteří nepatří mezi naše nejbližší? Jak citliví jsme na informace, jež se týkají pouze rodiny, zatímco Karle chvíli trvá, než si někoho pustí blíže k tělu a začne mu důvěřovat, Věrka a Luboš tak ostražití nejsou. To, co Karla považuje za čistě důvěrné informace o rodině, do kterých nikomu nic není, oni prozradí v zápalu věci bohužel někomu, před kým se má Karla na pozoru, někomu, kdo se o ni na její gusto až příliš zajímá – Jakubovi. Když Karla náhodou zjistí, nakolik si Věrka a Luboš pustili pusu na špacír, uvidí rudě. A okamžitě začne jednat... Co Karla udělá? Jak ostrá umí být, pokud se jedná o její děti či vztah s Márou...

Karla přistoupila na pomoc Štěpánkovi a podělí se s ním o detaily ze své práce. Nicméně se snaží hlídat své osobní soukromí. Štěpánek krouží kolem Marečkových a omotává si postupně Věru a Luboše kolem prstu. Ti mu bezelstně prozrazují spoustu detailů ze života Karly a Kryštofa. Vypadá to, že se to přihodilo tak nějak při řeči. Je to opravdu náhoda, nebo se snaží Jakub Štěpánek o Karle zjišťovat více, než by chtěla prozradit?

Vítek jde na pracovní pohovor. Iva celé dopoledne napjatě čeká na to, jak se mu dařilo. Vítek se sice dostal do druhého kola, ale práci odmítl. Co mu na nabízené pozici vadilo? Místo práce se žene k plotně. Jak se k tomu Iva postaví? Později se Vítek setká s Ditou a ta mu chválí, jak vypadá krásně odpočatě. Bude toužit po tom, si odpočinek ještě prodloužit? Na jakou životní dráhu by se měl vydat?

Po tom, co si Luděk na Blance vynutil sex, ještě více utahuje šrouby a snaží se Blanku ovládnout. Protože by jí nemohl aktuálně vyčítat alkoholismus, využívá tedy každou příležitost k tomu, aby ji potápěl kvůli další neřesti – kouření. Když se Blanka brání a jde vidět, že Luďkovi neskáče na jeho invektivy, Luděk tedy sáhne po těžším kalibru. To, co udělá po Adamově zkoušce z anatomie vás nechá v úplném šoku! Co se stane? A jak se Adam postaví proti Luďkovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice