Ulice 25.1.2022 - 4192. díl

Proč občas partnerům raději neříkáme celou pravdu, přestože před nimi jinak nemáme žádné tajnosti? Co všechno může způsobit snaha pomoci někomu, kdo nám je blízký a ocitl se v těžké životní situaci? Vítek už sice v bance nedělá, s kolegyní Ditou ale kontakty nezpřetrhal. I nadále ji považuje za kamarádku, na kterou se rozhodně nevykašle, když jí je mizerně a potřebuje oporu. A protože zatím nikde nepracuje, udělá pro ni mnohem víc, než by se jeho ženě líbilo. Přitom doufá, že právě Iva, která na Ditu žárlí, se nic nedozví. K jeho smůle však všechno praskne, navíc způsobem, který je pro Ivu jasným signálem, jaké má Vítek priority... Co Iva jen tak neskousne? Jak velkou oporou je Vítek Ditě? A co to udělá se vzájemnými vztahy...

Jakub proniká do soukromí Karly a Máry. Zdrojem jeho informací se mu stali Věrka a Luboš, kteří mu leccos prozradí o rodinných peripetiích. Karla se rozhodne jednat a místo Máry dorazí na schůzku s Jakubem přímo ona. Jak si s ním vyřídí účty?

Ve škole je už nějaký čas dusno. Žofkou upravené zážitky z lyžáku nadělaly pořádnou paseku. Vypadá to, že tahle noční můra jen tak neskončí. Žofčina máma totiž důvěřuje své dceři natolik, že proti Magdě zahájí drsný útok. Co má v plánu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice