Ulice 27.1.2022 - 4194. díl

Čeho všeho je schopen rodič, který se snaží za každou cenu umetat cestičky svému dítěti? Jak se může dětem vymstít jejich svěřování se rodičům, zvláště když jsou historky značně přibarvené oproti tomu, co se skutečně stalo? Na škole je už delší dobu dusno kvůli Žofce, jež ve snaze být středem pozornosti nechtěně zatopila nejen Anežce a Čendovi, ale také Magdě a Prokopovi. Zejména Magda leží v žaludku Žofčině matce, která si o ní myslí, že si na její dceru zasedla. Přestože se jí Magda snaží v klidu vysvětlit, jak se věci doopravdy mají, Žofčina matka natolik důvěřuje své dceři, že proti Magdě zahájení tažení s jediným cílem – odklidit ji z dceřina života... Co udělá? Nakolik je její válka osobní, přestože ona sama tvrdí, že tomu tak není? A jaké důsledky bude její snaha mít?

Za Lumírem a Tondou přijela nečekaná návštěva z Varů. Zdeňka a Stáňa od začátku tvrdí, že jsou tu na jejich pozvání. To však není jediný problém Lumíra a Tondy. Holkám totiž údajně slíbili, že se uvidí s jejich oblíbeným idolem. A tím není nikdo jiný než Václav Noid Bárta. Lumír i Tonda jsou z nečekané návštěvy na mrtvici. Lumírovo popíjení navíc dělá starosti celé rodině. A nejen Vilma s Vendulou toho mají plné zuby. Co Lumír rozhodně nečekal? A kdo se ukáže v bistru?

Vanda začíná chodit do práce. Snaží se totiž o nový začátek. Velkou oporou jí je Evžen, ke kterému má opravdu blízko. Společně vítají Peškovy, kteří se vrátili z Austrálie. Vanda vymyslí skutečně originální přivítání. Jak na to Amálka a Vlasta zareagují?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice