Ulice 1.2.2022 - 4197. díl

Kdy je ten správný čas vrátit se po mateřské do zaměstnání a jak překonat počáteční nejistotu? Kdy nedůvěřujeme sami sobě, svým instinktům, kdy si nevěříme a máme pocit, že tenhle vlak nám už dávno ujel...? Karla stále váhá ohledně návratu do práce na kriminálce. Najednou má pocit, že vše, co uměla, zdárně zapomněla, že je k ničemu, že svým kolegům už nebude nic platná. Neví, jestli zvládne skloubit péči o rodinu s pracovními povinnostmi, zda pozice, kterou jí na policii nyní nabízejí, není nad její síly. Vše u ní rozhodne setkání s Arnoštem, kdy bude muset zapojit veškerý svůj um, aby mu rozmluvila něco, čeho by mohl v budoucnu hodně litovat... K čemu se Arnošt rozhodne, co ho k tomu vede a jak se to dotkne právě Karly a jejího velkého dilematu...?

Adam má problém s učením na náročné zkoušky na medicíně. Nedělá prakticky nic jiného, než že se učí, ale s výsledky je to bohužel vachrlaté. Luděk opět ve svém přehnaném perfekcionismu vezme celou věc na sebe a Adamovi se rozhodne pomoct. Bohužel ne způsobem, který by byl úplně legální a nebo bezpečný... Jaké to může mít následky?

Sára s Danem si zvykají na život v manželství. Co všechno se mladému páru přihodí a jak jim to bude klapat? A kdo bude Danovi radit tentokrát?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice