Ulice 2.2.2022 - 4198. díl

Jaká setkání bývají osudová? Kdy se člověk prostě neovládne a dá druhému najevo, co k němu opravdu cítí...? Blanku a Evžena to k sobě stále táhne, i když si oba lásku k tomu druhému zakazují. Jenže potlačit své city prostě nedokážou, byť se o to hodně snaží. Dnes je vzájemná přitažlivost přemůže, aniž by vlastně věděli jak. Stačí opravdu málo, aby svět kolem nich najednou přestal existovat, aby tu byli jen oni dva se svou láskou a vášní. Jenže co bude dál, jak v sobě tohle citové tsunami zpracovat...? Mají ti dva ještě šanci, a pokud ano, za jakých podmínek...?

Gábina od návratu z Berlína odmítá být součástí plánu svého otce a matky. Pumrová je velkou oporou Mastnému a pomáhá mu se vyhnout kriminálu. Gábině je ale od začátku jasné, že její péče není nezištná. Nyní nastal zlomový okamžik a Mastný zjistí, zda nastoupí do kriminálu. Bude důvod k oslavám?

Bedřich, Martin, Franta a Dan mají za sebou rozlučku se svobodou. Ačkoliv Dan odešel z rozlučky jako první, hned ten večer čekalo na Bedřicha nepříjemné zjištění – Dan není k nalezení! Najde se?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice