Ulice 3.2.2022 - 4199. díl

Co tajíme svým blízkým, abychom se vyhnuli nepříjemnému vysvětlování? Kdy je lepší mlžit a kdy přiznat, jak se věci mají...? Gábina je stále v jednom kole, na Jirku Hermana si ale čas udělá pokaždé, když je to jen trochu možné. Teď se jejich schůzka bohužel nečekaně zvrtne. O ranní pohodě si mohou nechat ti dva jenom zdát, a to nejen kvůli náročným profesím, kdy musí měnit své plány ne z hodiny na hodinu, ale z minuty na minutu. K tomu všemu se přidá jedno neplánované setkání, ze kterého je Gábinina matka doslova na mrtvici... Co se stane, jaké to bude mít následky a co všechno Gábina tají nejen svým rodičům, ale také Jirkovi...? Z čeho začíná mít docela nahnáno...?

Pořádný šok zažije Pumrová, která u sebe v bytě najde Hermana. Rozhodně nečekala, že v její kuchyni bude stát policista. A když ještě zjistí, že má pletky s Gábinou, nenechá to jen tak. S čím na Gábinu vyrukuje?

Vítek stále řeší, jaká práce by ho bavila a kde by měl klid. Tentokrát přijde s opravdu nečekaným plánem, se kterým se rozhodne svěřit Ivě. Ta se nestačí divit. Co Vítka napadlo? A najde u Ivy podporu?

Blanka podlehla citům k Evženovi, se kterým strávila příjemné chvíle, a rozhodně nemá v plánu ho nechat jít. S čím se Evženovi svěří? A jak na to zareaguje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice