Ulice 4.2.2022 - 4200. díl

Kterým směrem se pohnout ze životní křižovatky, kdy vykročit vstříc velkým životním změnám a nakolik je na tento restart připravena naše rodina...? Dita je Vítkovi vděčná za pomoc ve chvíli, kdy si spolu s rodinou procházela dost náročným obdobím. Právě tahle pomoc ovšem Vítka inspiruje k rozhodnutí, jak dál naložit se svým životem. Najednou mu vše dává smysl, už ví, co by chtěl dělat, aby jeho práce byla i posláním, po čemž vždy toužil. Zatímco Dita je z jeho nápadu nadšená, Vítkova rodina zažije pořádný šok, když jí oznámí, k čemu se rozhodl... Co je pro Vítkovy blízké neskousnutelné, kdo kupodivu nejvíc protestuje a proč...?

Vítek dostane od Dity pozvání na večeři. Během povídání jí prozradí své plány ohledně podnikání v pohřebnictví a setká se s úspěchem. Co ho potěší? A proč by do toho podle Dity měl jít?

Ája se od prvního setkání se Sárou nezbavila podezření, že má něco za lubem. Nepomůže tomu ani její návštěva bistra, kde zjistí, že se Sára vdala. Nejenže jí to přijde podezřelé, ale začne si o Sáře myslet znepokojující věc. S čím se svěří Vendule?

Gábina se dostane do dalšího střetu s rodiči, jehož hlavním tématem bude Šimon. Rodičům se nelíbí, s kým se jejich vnuk stýká a obávají se, co by z něj mohlo jednou vyrůst. Co pro Gábinu bude přes čáru?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice