Ulice 8.2.2022 - 4202. díl

Co je podle autorů kriminálních seriálů nejvíce vzrušující na práci vyšetřovatelů, co každého z nich hodně láká...? Pro Jakuba to je adrenalin spojený s výjezdem do terénu, napínavá akce, kdy je cítit, že o něco jde. A tak právě o to majora Hermana požádá. Rád by byl součástí týmu při vyšetřování nového případu, ovšem Herman na to má jasný názor – jen přes jeho mrtvolu. Jedno přání však Jakubovi přeci jen splní. Postará se mu o pořádné vzrůšo, aniž by tušil, že se tím neomylně trefí do jeho hodně citlivého místa... Co a proč Jakub nevydýchá, co skrývá ve své třinácté komnatě...?

Jakub se rozhodl, že by rád nasál atmosféru kriminálního prostředí pro svou práci. Chce zjistit, jak to ve skutečnosti chodí. Na starost si ho vezme Herman, což nebude pro Jakuba jednoduché...

Lumír nerad tráví čas sám. Chce mít po svém boku Ingrid, která mu hodně pomáhá a je pro něj velikou oporou. A především Lexík je rád, že s nimi Ingrid je. Lumír nyní přijde s nápadem, který Ingrid zaskočí. Co se stane?

Ája má narozeniny. A Mário si pro ni připravil obrovské překvapení. Oslavu plánuje v bistru, kde bude také přichystané pohoštění. Pořídí pro Áju krásný dárek. Je si jistý, že se bude líbit. Jenže to by to nebyl Mário, aby něco nepokazil. Co si Ája špatně vyloží?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice