Ulice 9.2.2022 - 4203. díl

Na co nejsou děti asi nikdy připraveny, ať jsou malé nebo dospělé a co nás drží nad vodou ve chvíli, kdy nám je hodně mizerně... Prokop se hned ráno dozví od táty novinku, která s ním dost zamává. Najednou se mu zhroutí celý svět. I když je už dospělý, náhle ztratí pocit jistoty a domova, jak ho odmalička zná. Proto je později rád, že na to všechno není sám. Oporu najde v Magdě a Mirkovi, ale má to malý háček. Mirek sice dokáže spoustu věcí pochopit, ovšem i u něj mají jisté věci své meze. A jak se ukáže, patří mezi ně také míra utěšování kamaráda... Co je podle něj přes čáru, jak se Magdina snaha povzbudit Prokopa podepíše na jejím vztahu s Mirkem...

Ve škole nastane poprask. Prokop je nezvěstný. Proč nedorazil do práce? Magda s Otíkem o něj mají obavy, profesor Kalina je ale v klidu. Nemyslí si, že by šlo o něco vážného. Co Prokop řeší? A jak mu Magda pomůže?

Jakub se dostane na kriminálku, kde mu bude průvodce dělat Herman. Od začátku si s ním nebude brát servítky. Do celého procesu ho zapojí naplno. Když se Jakub později setká s Karlou v Coolně, bude ještě stále v šoku z toho, co prožil. Kam ho Herman vezme? A jak to Jakubem otřese?

Blanka se nedokáže odpoutat od Evžena. Do toho vymýšlí, jak vyřešit vztah s Luďkem, se kterým staví dům...

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice