Ulice 10.2.2022 - 4204. díl

Kdy je ten správný okamžik pro zásadní krok, po kterém se změní život nejen nám samotným, ale také našim blízkým... Kdy se řídit rozumem, a kdy srdcem...? Blanka si připadá už nějakou dobu jako mezi dvěma mlýnskými kameny. Luděk nyní uskutečňuje jejich dávný velký sen. Pustil se do stavby domku za Prahou, kde bude dostatek místa pro celou jejich rodinu. Jenže Blanka je už někde jinde. Rodina je u ní sice stále prioritou, ale Luďka prostě nemiluje. Nechce s ním proto ani žít a hrát si na šťastný pár. Tu opravdovou lásku totiž cítí k Evženovi. A právě dnes vyloží doma karty na stůl, což odstartuje řetězec událostí včetně domácího násilí za zavřenými dveřmi ložnice... Co všechno se u Blanky semele, jak se to podepíše na vzájemných vztazích...?

Blanka stále nevyřešila, jak to udělá s Luďkem a Evženem. Srdce ji táhne k Evženovi, ale stavění domu zase k druhému muži. Jenže je čas, aby se už konečně rozhodla. Odhodlá se říct Luďkovi pravdu?

Ingrid nakonec kývla na Lumírovu nabídku. Rozhodla se, že bude bydlet s ním a Lexíkem. Díky tomu mohou být všichni pohromadě. Společné bydlení ale přinese také řadu kuriózních momentů. A Ingrid s Lumírem čeká vyřešení jedné zásadní věci. Na co oba zapomněli?

Magda se vrátila pozdě domů, jelikož strávila večer s Prokopem. Byla mu oporou ve chvíli, kdy to potřeboval. To se nelíbilo především Mirkovi. Prokop se proto obával, že by mohla mít kvůli tomu problémy. Magda to ale vidí jinak.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice